середа, 21 липня 2021 10:41

Наречена з Донбасу та важкопоранений розвідник одружилися в госпіталі

Наречена з Донбасу та важкопоранений розвідник одружилися в госпіталі
Це вже 14 весілля, яке святкують у військовому шпиталі. Колись тут була церква, де також вінчали молодят. Фото: скріншот з відео

У Києві побралися поранений розвідник Борис Бас та його наречена з Донбасу Анна Ковальова.

Святкова церемонія відбулася в клубі госпіталю 20 липня, пише ТСН.

На весілля прийшли родичі, побратими та інші поранені з палати нареченого. Молодята мали мінімум часу на підготовку до свята, адже наречений почав підійматися з ліжка лише за три дні до церемонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна перенесла медовий місяць заради Олімпіади

Коли війна в Україні тільки почалася, чоловік пішов вчитися до військового ліцею. 2016 року вступив до академії на розвідника.

З майбутньою дружиною він познайомився два роки тому в Одесі. Торік молодий офіцер запропонував коханій одружитися. За місяць до запланованого весілля чоловік отримав поранення під Мар'їнкою. Він підірвався на міні. У нього поранене око, множинні осколки обличчя, ніг і неповна ампутація кисті.

Важкі травми не стали приводом відмовитися від весільної церемонії. Борис армію полишати не планує. У планах Анни - просто бути поруч.

20 липня російські найманці 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, з яких 12 обстрілів та два прольоти БПЛА. Один український воїн отримав вогнепальне поранення.

Зараз ви читаєте новину «Наречена з Донбасу та важкопоранений розвідник одружилися в госпіталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі