четвер, 06 вересня 2007 07:11

На вулицях з"явилися провокаційні біґборди

Величезні рекламні щити з провокаційним гаслом "Ми примусимо цих ублюдків бути чесними" з"явилися два дні тому на Дніпровській набережній.

Такі ж плакати вивісили на вулицях Драйзера, Гарматній і Богатирській. Їх установила Партія вільних демократів. Вони планують розмістити ще 100 таких біґбордів у столиці й 500 — по всій Україні.

Члени партії не вважають такий напис образливим.

— За словником Даля, слово "ублюдок" означає гібрид коня й віслюка. Ця тварина не здатна давати потомство й дарма переводить траву. Наші політики переводять гроші, а їхні дії приречені на виродження, — так пояснює зміст написів заступник голови партії Михайло Бродський.

Члени партії кажуть, що плакатами започатковують велику агітаційну кампанію. Найближчим часом вони проведуть акцію на Хрещатику.

— Намалюємо на асфальті Хрещатика уявними контурами жертв ДТП. Бо щодня в Україні в аваріях гине тридцять чоловік. Це більше, ніж у всій Європі разом взятій. Влада повинна щось зробити з цією ситуацією, — пояснює "ГПУ" член партії Михайло Мищишин.

Михайло Бродський на сторінках свого інтернет-щоденника закликав усіх киян повідомляти йому про факти брутальної поведінки високопоставлених чиновників на дорогах.

Зараз ви читаєте новину «На вулицях з"явилися провокаційні біґборди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі