вівторок, 17 квітня 2007 13:30

На вулиці Красноткацькій заживо згоріла бабуся (ФОТО)
12

Двокімнатна квартира на першому поверсі була повністю охоплена вогнем. Крім того, в небезпеці були люди на верхніх поверхах, які не могли вийти назовні через задушливий дим у під"їзді.


Паралельно з гасінням, рятувальники почали евакуацію жителів. На щастя, вдалося евакуювати всіх, хто був поряд з житлом, що горіло. Гасіння ускладнювали грати на вікнах, і до того ж температура в квартирі була дуже висока. Тільки для того, щоб увійти всередину першим ланкам рятувальників і провести розвідку, знадобилося 15 хвилин.

Коли зняли загрозу розповсюдження полум"ю на інші квартири, в середині квартири знайшли обгоріле тіло жінки. Місцеві жителі впізнали в ній господиню.

Немолода жінка жила сама. Правда, в сусідньому будинку жила її дочка з сім"єю. Із слів зятя загиблої, буквально за годину-півтора до пожежі вони були у тещі. Вогонь з"явився саме в кімнаті, де жила господиня. Що саме відбулося, сказати важко.

Фото: Магнолія-ТБ
Зараз ви читаєте новину «На вулиці Красноткацькій заживо згоріла бабуся (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі