середа, 04 липня 2007 07:01

На Трухановому знайшли речі невідомої

ЗРАНКУ в неділю відпочивальники знайшли на пляжі Труханового острову речі невідомої жінки.

Мокрий одяг висів на дверцятах кабінки, в якій перевдягаються пляжники, метрів за сто від пішохідного мосту. Червона спідниця, біла кофтинка з короткими рукавами й біла білизна. Поряд висіла чорна пляжна сумочка. Кожен, хто заходив до кабінки, безуспішно питав хазяйку.

— Ми сидимо на пляжі з одинадцятої ранку, ніхто за цими речами не приходив, — каже "ГПУ" 58-річний киянин Павло Якович, мешканець Подолу. — Зазирали в сумку, чи там нема мобільного або документів, але вона — пуста. А одяг недешевий.

Пляжники дійшли висновку: дівчина напевне купалася на Трухановому в суботу, потім втопилася, а її речі на березі намочила нічна злива.

— Нікого не цікавить, кому належать ці речі і чи не загинув їхній власник. Я хотів розповісти про все рятувальникам, але жодного з них на пляжі упродовж трьох годин не бачив, — розповідає Павло Якович.

Відпочивальники звернулися до міліціонерів, які в неділю патрулювали Труханів. Правоохоронці зателефонували в управління, там відповіли: справу заводити не можна. Треба, аби від часу зникнення людини пройшла щонайменше доба.

— Хтозна, може, дівчина була п"яна і просто залишила на пляжі всі речі, — припускає сержант міліції. Він пообіцяв пляжникам стежити за одягом, аби в разі чого порушити кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «На Трухановому знайшли речі невідомої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі