четвер, 10 січня 2008 07:10

На Трухановому згоріла база Міноборони

У середу зранку на Трухановому острові зайнялася водно-веслувальна база, що належить Міністерству оборони.

Вогонь випалив 300 кв. м приміщень, знищив меблі, вікна та двері. На час приїзду рятувальників горів другий поверх і дах, полум"я наближалося до дорогих човнів і катерів. Кожен із них коштує від $40 тис. до $50 тис., повідомляє прес-служба МНС Києва. Катери врятували — на одному з них обгорів лише пластиковий тент. Ушкодження мізерні, порівняно з масштабом пожежі.

Вогонь виник у кімнаті на другому поверсі. Кажуть, його спричинило коротке замикання. Охоронець об"єкта гасив пожежу самостійно, але полум"я розповсюдилося кімнатами й коридором, а звідти перейшло на дах.

— Загорілася, бо, певне, мала загорітися. А що ви хочете? Цій будівлі вже сто років. Покрівля дерев"яна, проводка — стара, — розповідає "ГПУ" Олександр Величко, начальник водної бази "ЦСК". Кому належать дорогі катери, говорити відмовився. Розмір завданих збитків поки що не називають.

Стовп диму й вогню стояв над Трухановим понад дві години. Пожежу гасили 50 рятувальників і 12 машин спецтехніки.

"ЦСК" — одна з п"яти міських спортивних баз на Трухановому, де навчали академічної греблі. Відома тим, що має спецбасейн, де новачки могли вправлятися у греблі. Кажуть, він не постраждав під час пожежі.

Зараз ви читаєте новину «На Трухановому згоріла база Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі