пʼятниця, 17 вересня 2021 10:15

На столичні маршрутки почали "полювати" інспектори з боді-камерами
4

У п'ятницю, 17 вересня, у Києві почали працювати інспектори Комунальної служби перевезень. Вони контролюватимуть дотримання нових стандартів пасажирських перевезень на маршрутах міста.

Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

Фото: КМДА

"Очима цих інспекторів місто фіксуватиме дотримання на маршрутах температурного режиму в салонах, наявність усіх необхідних документів у водіїв, відсутність шумового й візуального забруднення, наявність уніфікованого інформаційного плаката з портретом і даними водія, технічний стан транспорту, чистоту, наявність форменного одягу у водіїв, пристосованість автобусу до перевезення осіб з інвалідністю та багато іншого", – написав Усов в Telegram

За його словами, для фіксації порушень інспектори будуть постійно "озброєні" ввімкненими боді-камерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Києвом курсуватимуть 19 ідеальних маршруток

Чиновник наголосив, що в разі необхідності КСП можуть знову розпустити.

"Один склад Комунальної служби перевезень ми вже повністю звільнили. Якщо треба буде – звільнимо й наступний", – підкреслив Усов.

Для контролю температурного режиму в салонах маршруток Києва Комунальна служба перевезень придбала спеціальні термометри. Вони отримали сертифікати калібрування ДП "Укрметртестстандарт". Інспектори підприємства зможуть фіксувати перевищення граничної температури влітку і надмірного холоду в салоні взимку.

Зараз ви читаєте новину «На столичні маршрутки почали "полювати" інспектори з боді-камерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі