пʼятниця, 23 листопада 2007 07:14

На Русанівці палії залишили записку

У понеділок у висотці на бульв. Давидова, 2/7 (Дніпровський р-н) сталася дивна пожежа.

Сміття загорілось одразу на сходах двох поверхів — 9-го й 11-го. Рятувальників викликали мешканці будинку. Невідомі знайшли поблизу місця займання записку з таким текстом: "Усе тільки починається. Ми йдемо далі. Мусор и хлам будет гореть везде и всюду. Кто сомневается — ожидай".

— Я вважаю, це дитячі пустощі, горіло ж сміття, а не цінні речі, не квартира, не авто. Думаю, це навмисний підпал. Хтось не розуміє, що ігри з вогнем — надто небезпечні, — каже "ГПУ" Олександр Хорунжий, 27 років, з управління МНС Києва. — Записка, гадаю, — невдалий жарт. Якби була якась реальна погроза чи згоріло б щось цінне — її відправили б на експертизу. А так — я й не знаю, де вона. Може, в слідчих.

Під час пожежі ніхто не постраждав. Нагадаємо, п"ять схожих підпалів сталися в жовтні на Дарниці й Виноградарі. Там на місці кожної пожежі невідомі викладали сірниками такі написи: "сгорит", а нижче — "шутка". Горіло сміття біля ліфтів і на сходових клітках. Особисте майно киян не постраждало.

Дві дивні пожежі трапилися також у вересні, перед виборами, на Солом"янці. У під"їздах житлових будинків NN11 і 13 на вул. Кавказькій горіло сміття. А у дверях усіх помешкань з 1-го по 9-й поверхи невідомі палії розклали написані від руки записки з таким текстом: "С таким кулаком, как у Александра Волкова, нужно горобцам дули давать".

Хто здійснював підпали, досі невідомо.

Зараз ви читаєте новину «На Русанівці палії залишили записку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі