середа, 06 червня 2007 07:08

На Позняках знову пограбували банк

У суботу на Позняках вдруге за два місяці пограбували банк. Невідомий чоловік виніс з "Приватбанку", що на вул. Ахматової, 14а, 695 євро, 2390$ , 12 тисяч 557 гривень.

О 9.10 ранку в приміщення банку зайшов чоловік років 25-ти. Тримаючи в руках  пістолет, схожий на автомат УЗІ, вилаяв працівників і став вимагати гроші. Потім переліз через скляну перегородку і почав забирати все, що було в касі.

У цей час в банку було дві працівниці, охоронець приватної охоронної фірми і один відвідувач, який зайшов переслати гроші. Відвідувач, скориставшись тим, що на нього не звертають уваги, вибіг із приміщення і зателефонував в міліцію. Приблизно в цей же час спрацювала сигналізація. На місце події виїхала патрульна служба охоронної фірми.  

Грабіжник витягнув гроші з каси, вискочив із приміщення і зник.

У суботу і понеділок банк не працював. На скляних дверях висіла табличка: "Банк не працює з технічних причин, звертайтеся в найближчі відділення".

— Вони нікому не відкривають, — сказала "ГПУ" продавець сусіднього магазину жіночого одягу "Аполло". — Всередині сидить охорона і працівники банку, виходять інколи, як біля дверей нікого немає.

Директор ЦЗГ УМВС у м. Києві каже, що пограбування дуже схоже на те, що було минулого місяця:

— Приблизно у той же час, за такою ж схемою пограбували банк "Таврика", також на Позняках. Крадія досі не затримали. Ми не виключаємо, що це той самий.

Зараз ви читаєте новину «На Позняках знову пограбували банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі