пʼятниця, 09 листопада 2007 07:09

На Подолі вибухнули кисневі балони

Минулого вівторка на Подолі пролунав вибух.

Спершу загорілося двоповерхове приміщення приватного сектору на вул. Піхотній, 3, неподалік заводу "Квазар". Господарі використовували будинок як авторемонтну майстерню. Поки гасили, вибухнули два балони з киснем. Вибуховою хвилею вибило шибки та віконні рами в двох житлових 9-поверхівках, розташованих за сто метрів від епіцентру вибуху. Поранило двох рятувальників.

Немолода жінка, яка представляється Ольгою Микитівною, стверджує, що вибух був потужним.

— Хлопок був такий, що мене аж підкинуло. Здалося, ніби хитався дім. Я здорово перелякалася, — зізнається вона.

Хвиля дійшла до двох 9-поверхівок на вул. Полковій, 55 та в пров. Полковому, 1.

— Вікна в під"їзді повилітали з 2-го по 5-й поверх, — каже Анна Гаврилюк, 36 років, мешканка будинку на пров. Полковому. — А у квартирах, здається, майже неушкоджені.

Подвір"я складу на Піхотній залите водою. Всюди залишки горілого шиферу й цегли. У розбитому гаражі — обгорілий каркас від авто "Форд Сієрра".

— Не знаю, чим вони там займалися, — каже місцевий Дмитро Вілікдан, 20 років. — І вдень, і вночі сюди возять розбиті машини. Може, була СТО чи розбірка. Сусіди вони нормальні, нам не заважали.

— Газові балони розірвало на шматки, — каже "ГПУ" працівник пожежної лабораторії. — Встановлюватимемо причини.

Потерпілих рятувальників доправили до лікарні. Один із них у тяжкому стані.

Зараз ви читаєте новину «На Подолі вибухнули кисневі балони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі