четвер, 17 липня 2008 07:13

На Осокорках побудують пожежну частину

У вівторок комісія міськради з питань земельних відносин та містобудування виділила для будівництва пожежної частини 1,3 га землі на вул. Крушельницької, що на Осокорках.

Інші дві ділянки, які теж планують віддати пожежникам, розташовані на вул. Олівській Святошинського району — 1,5 га та на Великій Кільцевій — 0,9 га.

— Місту не вистачає пожежних депо. До Євро-2012 нам треба збудувати як мінімум ще сім пожежних частин. Одне депо повинне обслуговувати всі будівлі, які розташовані в радіусі трьох кілометрів. Нині радіус обслуговування кожного депо більший. Пожежна машина має прибувати на місце загоряння за 6 хвилин. Але оскільки частина знаходиться далеко від місця надзвичайної ситуації, пожежники часто затримуються, — каже Віктор Босак, 42 роки, начальник Головного управління МНС столиці.

У лютому 2008-го на вул. Кошиця, що на Позняках, відкрили пожежну частину N40. Вона обслуговує Харківський масив, частину Нової Дарниці, Позняки й Осокорки.

Зараз ви читаєте новину «На Осокорках побудують пожежну частину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі