середа, 28 листопада 2007 07:06

На Оболоні згоріли дві жінки

У ніч на суботу пожежникам повідомили про вогонь у 9-поверхівці на вул. Північній, 36, що на Оболоні.

Горіла однокімнатна квартира на другому поверсі. За кілька хвилин до під"їзду приїхали дві машини рятувальників. Під час гасіння в кімнаті знайшли обгоріле тіло жінки. У ванній лежала ще одна.

— У цій квартирі жило четверо. Наталя з чоловіком, їхня донька Ірина та 5-річний син Ірини. Пару років тому Ірина розлучилася з чоловіком. Сім"я постійно пила, — каже "ГПУ" мешканка будинку.

39-річну Наталю, власницю помешкання, знайшли мертвою у ванній. Її 23-річну доньку — в кімнаті. Рятувальники кажуть, Ірина згоріла живцем.

— Того вечора до сім"ї зайшли троє гостей, сиділи в кухні. 5-річний син Ірини був у кімнаті. Хтось із гостей вийшов із кухні, побачив пожежу, виніс хлопчика на вулицю, а сам утік, — розповідає "ГПУ" оперативний черговий Оболонської райадміністрації. — Чоловік не попередив інших про небезпеку. Коли жінки побачили вогонь, запанікували, шукали хлопчика. Двоє інших чоловіків, зокрема й Наталин, теж утекли.

— Ірина забігла до кімнати й опинилася у вогняній пастці. Не могла звідти вийти, тому й згоріла, — говорять у прес-службі МНС Києва. І додають: чоловік Наталі був упевнений, що всі вийшли з квартири, тому виносив речі з помешкання.

Пожежу ліквідували за годину.

Причин пожежі поки що не називають. Оперативний черговий Оболонського району чув від міліції наступне: вогонь виник, бо хлопчик підпалив килим запальничкою.

Зараз ви читаєте новину «На Оболоні згоріли дві жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі