вівторок, 09 вересня 2008 18:24

На Оболоні замість "Волі" ставлять "тарілки"

1 вересня компанія "Воля-кабель" відключила аналогове телебачення мешканцям вулиць Прирічної на Оболоні.

— Телевізор уже давно не показує. Нас примушують переходити на цифрове телебачення, — розповідає "ГПУ" Зінаїда Желєзняк, 64 роки, мешканка вул. Прирічної, 19. — Палатки "Волі-кабель" кілька днів минулого тижня стояли у нашому дворі й на проспекті Героїв Сталінграда. За день до них підходили по кілька людей. Радилася із багатьма сусідами. Кажуть, що не хочуть зв"язуватися із "Волею".

Зінаїда Желєзняк додає, що більшість її знайомих у під"їзді купили сателітарні антени.

— Я теж думаю купити "тарілку", не хочу більше "Волі". Дзвонила іншим компаніям, вони кажуть, що не працюють там, де є "Воля-кабель". Шкода, багато хто перейшов би до них. У мене в квартирі три телевізори, користуємося поки кімнатними антенами. Раніше платила за соціальний пакет "Волі" 22 гривні. Тепер виходить, щомісяця треба платити 60–70 грн, — розказує пенсіонерка.

Багато оболонців усе ж оформили угоди на "цифру".

— А що робити? Тепер я плачу на кілька гривень більше, аніж колись. Якість зображення нормальна, мені подобається. Хоча чула, що багато людей були проти "цифри", — говорить "ГПУ" 43-річна Валентина Пилипець, мешканка будинку N30 на просп. Героїв Сталінграда.

"Воля-кабель" перевела на цифрове телебачення чотири райони — Оболонський, Деснянський, Дарницький і Дніпровський. У наступні місяці компанія має намір зробити те ж саме в Печерському й Солом"янському районах. Далі на "цифру" переведуть Шевченківський, Подільський, Голосіївський і Святошинський райони.

До лютого 2009 року компанія хоче замінити на цифровий сигнал усі райони столиці.

Зараз ви читаєте новину «На Оболоні замість "Волі" ставлять "тарілки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі