вівторок, 13 березня 2007 18:42

На Харківському згоріли два авто

МИНУЛОГО ТИЖНЯ на приватній автостоянці на перехресті вул. Ревуцького та Кошиця (Харківський масив) згоріли дві дорогі іномарки.

Першим загорівся в середу о сьомій вечора кабріолет "БМВ-320". За кілька хвилин полум"я перекинулося на припаркований поруч новий дорогий джип "Лексус RХ-300". Пожежників викликали охоронці.

— Я бачила з балкона, як із білої машини йшов великий стовп вогню й диму. Потім у ній щось вибухнуло. Звук був, наче вибух салюту. Після цього приїхали дві машини з пожежниками, — розповідає "ГПУ" киянка Оксана, 28 років, свідок пожежі.

— Полум"я протягом трьох хвилин загасили піною. Це не підпал, пожежа виникла через технічну несправність "БМВ". Наші експерти зараз з"ясовують точніші причини займання, — розповідає "ГПУ" Сергій Горпинич, 23 роки, інспектор управління МНС Києва.

Тієї ж ночі, з 7 на 8 березня, велика пожежа сталася у дворі біля будинку N18 на п-ті Глушкова (Теремки-1). Там повністю згоріли три легковики. Також вогонь сильно пошкодив дві машини. Місцеві стверджують, що бачили вночі, як невідомий облив бензином авто "БМВ-316". Від нього й розгорілося полум"я.

Зараз ви читаєте новину «На Харківському згоріли два авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі