середа, 25 квітня 2007 07:07

На Гончара вбили матір трьох дітей

Минулої суботи біля другого під"їзду на вул. Гончара, 59, вбили Людмилу Чернявську, 30 років.

Трагедія сталася близько 11-ї вечора. У молодої жінки були колоті рани грудей та живота. Півночі тіло пролежало перед входом до під"їзду, накрите целофаном.

Увесь під"їзд, кнопки ліфта та двір були в крові. Хтось засипав плями землею.

— Я весь день кров мила. Зараз ледве присіла, чай п"ю, — каже наступного дня двірничка Любов Тихненко, 56 років.

У Людмили залишилося троє дітей. Старшому 6 років, двом близнюкам Глібові та Борису по 4 роки. Малих виховувала сама. Жили на 13 поверсі цього будинку, знімали трикімнатну квартиру.

— Вона працювала до пізньої години, ми навіть не знали, як її звуть. Із дітьми сиділа няня, іноді приходила свекруха. А чоловік кілька років тому втопився, — розповідає сусідка Людмила Волкова, 59 років.

У ніч вбивства Гліба та Бориса забрали до сусідів, старший того вечора був у свекрухи. Дітей купали у ванній, весь час веселили. Наступного ранку повели до зоопарку. Сусіди кажуть, що про смерть мами діти нічого не знають.

— Вони дуже гарні. Навіть попросили нас залишити їх у себе. Міліціонери наступного дня забрали дітей, — розповідає сусідка, яка не захотіла назватися.

Відомо, що в Людмили були непорозуміння зі свекрухою. Дітей, начебто, забере сестра померлої.

Учора до моргу ніхто з родичів не приходив.

Зараз ви читаєте новину «На Гончара вбили матір трьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі