середа, 16 квітня 2008 07:07

На Фрунзе збили насмерть велосипедиста

У неділю чорний легковик збив на швидкості 39-річного велосипедиста. Аварія сталася о 8.35 навпроти будинку N86в на вул. Фрунзе в Подільському районі. Чоловік помер одразу. Водій автомобіля зник із місця пригоди.

Заднє колесо велосипеда зігнулося, потерпілого ударом відкинуло. З ноги злетів кросівок. Внаслідок падіння на тротуар чоловік отримав відкриту черепно-мозкову травму. Тіло лежало в калюжі крові. У загиблого в кишені знайшли ключ від автівки. Найімовірніше, він їхав до гаража, аби забрати машину.

У понеділок у прес-службі ДАІ Києва "ГПУ" повідомили, що особу власника легковика не встановили. Оперативникам відомо, що авто рухалося від вул. Нахімова в напрямку вул. Вікентія Хвойки. Велосипедист їхав тим самим маршрутом. Свідки розповідають, що бачили за кілька хвилин до аварії чорне "Шевроле Авео", яке мчало вул. Фрунзе. В одному з сусідніх будинків встановлена відеокамера. Правоохоронці вивчають її вранішню зйомку.

31 березня міські велосипедисти підписали відкритого листа-звернення до водіїв. У ньому закликають останніх уникати ситуацій, які можуть призвести до травмування велосипедистів.

Свідків просять подзвонити за тел.: 452 24 34.

Зараз ви читаєте новину «На Фрунзе збили насмерть велосипедиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі