четвер, 13 грудня 2007 07:06

На Дмитрівській підпалили старий дім

— Бігла вранці на роботу, — каже Наталя Унінець, 41 рік, працівник Будинку артистів цирку. — Підхожу й бачу, що весь наш цирковий готель — у диму. Біля будівлі стояли дві пожежні машини, одна набирала воду.

Учора з 8.00 до 9.00 пожежники гасили підвальне приміщення порожнього одноповерхового будинку на вул. Дмитрівській 23а, що у Шевченківському районі. Він розташований поряд із 9-поверховим гуртожитком, де мешкають працівники Національного цирку. У підвалі, де виникла пожежа, лежала купа дерев"яних брусів, стара скловата та лахміття. Пожежу ліквідували за годину. Окрім обгорілих стін у підвалі, збитків немає.

Причина виникнення вогню невідома. Мешканці кажуть, що хтось навмисне влаштував пожежу. Будинок, якщо вірити прикріпленій до вікна табличці, перебуває під наглядом Державної служби охорони МВС.

— Але в ньому вже довший час ніхто не працює. Дім старий, а займає пристойну площу. Я думаю, хтось хоче побудувати на цьому місці багатоповерхівку. А щоби його розвалити, дім треба спершу спалити. Він сам ще не скоро рухне, — впевнений Микола, працівник місцевого підприємства "Сервіс".

— Великого полум"я не було, лише диміло сильно. Пожежники не могли заїхати до двору — тут дуже вузький проїзд. Шланги розкотили на вулиці, — говорить Наталія Чорна, 25 років, менеджер сусіднього магазину будматеріалів.

На дверях будинку та підвалу висіли великі навісні замки. Вони залишилися цілі, їх ніхто не зривав. Як палії потрапили усередину — загадка.

Наталія Чорна каже, що безпритульних у цьому районі раніше не бачила.

Зараз ви читаєте новину «На Дмитрівській підпалили старий дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі