вівторок, 03 квітня 2007 18:25

На дитячому майданчику побилися з ножем

52-річний Володимир та 32-річний Олександр надвечір 1 квітня сиділи за столиком на дитячому майданчику на вулиці Сосюри з двома друзями та трьома подругами. Пили пиво, спілкувалися. Дітей на майданчику не було.

Близько п"ятої години до них підійшли троє чоловіків 25 років. Від одного з них Володимир отримав ножове поранення у живіт, а Олександр — у пахву. Що саме не поділили компанії, перша з яких була, за даними міліції, тверезою, зараз ще з"ясовують.

— Хулігани втекли з місця події на синьому "москвичі", — каже молодший інспектор наряду Державної служби охорони Віталій Демченко. — За кілометр правоохоронці зупинили їх.

Міліціонери припускають, що зловмисники планували "розчинитися" в зеленій смузі біля Дарницького вагонно-ремонтного заводу. Працівники ДСО блокували авто. Заточку знайшли на сидінні "москвича", а ніж один із нападників випустив із руки на очах у групи затримання.

— Джинси у хлопців були в крові, — каже Демченко.

Потерпілих чоловіків госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «На дитячому майданчику побилися з ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі