пʼятниця, 20 квітня 2007 07:00

На День Києва перекриють Набережно-Хрещатицьку

Мерія затвердила програму святкування Дня Києва. Його відзначатимуть 26–27 травня, однак приурочені до свята заходи почнуться на тиждень раніше.

21 травня у театрі ім. Франка пройде фестиваль "Срібне джерело". Свої вистави покажуть київські шкільні театральні трупи.

18–20 травня у Палаці дітей та юнацтва, що на вул. Січневого повстання, 13, проходитиме V Міжнародний конкурс-фестиваль дитячої журналістики.

26 травня у Музеї народної архітектури в селі Пирогів проведуть фестиваль повітряних зміїв. Тоді ж стартує відкритий чемпіонат України з велоспорту за маршрутом: майдан Незалежності — вул. Л. Толстого — вул. Червоноармійська — вул. Хрещатик — Європейська площа — майдан Незалежності. Біля арки Дружби народів цього дня пройде міжнародний турнір зі спортивного скелелазіння "Українські вертикалі".

27 травня вранці стартує традиційний легкоатлетичний пробіг "Під каштанами", з майдану Незалежності до Бессарабки промчить "Київський Роллер Марафон". Потім на Хрещатику гратимуть у вуличний баскетбол та проводитимуть турнір східних бойових мистецтв. Надвечір біля арки Дружби народів кік-боксери змагатимуться за "Кубок міста-героя Києва".

Міська влада також обіцяє концерти на майдані Незалежності, Співочому полі та Європейській площі.

З нагоди свята рух перекриють не тільки на Хрещатику, Майдані та Європейській площі, а й на вул. Набережно-Хрещатицькій, де проходитиме шоу феєрверків.

Зараз ви читаєте новину «На День Києва перекриють Набережно-Хрещатицьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі