вівторок, 14 серпня 2007 07:09

На Дарниці вчетверте пограбували банк

Двоє невідомих пограбували відділення Ощадбанку на Харківському шосе, 53. Злочинці винесли 5 тис. гривень — усе, що на той час було в касі.

О 9.20 ранку минулої п"ятниці до приміщення відділення зайшли 25-річні чоловіки середнього зросту. Один тримав у руках короткоствольний автомат, другий, погрожуючи касирам, забирав гроші. Злочинці були  в чорних бейсболках і легких спортивних куртках темного кольору.

Під час нападу в приміщенні були охоронці та три банківські працівниці. Після того як грабіжники вийшли, одна з них натисла "тривожну кнопку" На місце злочину виїхала патрульна служба охоронної фірми. О другій дня відділення Ощадбанку працювало.

Ощадбанк розташований у людному місці, метрів за сто від меблевого салону. Неподалік кілька відділень комерційних банків,  стоматологічна клініка, тренажерна зала й магазин-студія кухонь. Керівник прес-служби київської міліції Володимир Поліщук каже, що пограбування схоже на попередні.

— У той же час і за тією ж схемою грабували банки в Дарницькому районі. Злочинця досі не затримали. Різниця в тому, що цього разу грабіжників було двоє. Не виключено, що до пограбування Ощадбанку причетний той самий грабіжник, — каже Володимир Поліщук.

Навпроти пограбованого відділення розташований "Приватбанк", який грабували 17 липня.

Найгучніші пограбування цього року

4 травня вранці невідомий пограбував відділення банку "Таврика" на вул. Мішуги, 7а (Дарницький район). Виніс $20 тис., 23 тис. рублів і 24 тис. грн.
4 червня пограбовано відділення "Приватбанку" на вул. Анни Ахматової (Дарницький р-н). Злочинець забрав із каси 2,5 тис. грн, $2 тис. і 700 євро.
17 липня на вул. Харківське шосе, 56 (Дарницький р-н) чоловік пограбував відділення "Приватбанку", забрав 37 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «На Дарниці вчетверте пограбували банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі