понеділок, 08 вересня 2008 17:24

На Чоколівці горіла багатоповерхівка

У п"ятницю вночі загорівся під"їзд дев"ятиповерхівки на вул. Ушинського, 25, Чоколівка.

Вогонь спалахнув на пожежній драбині в кінці коридору. Загорілася купа непотребу, яку накидали місцеві. Пожежники кажуть, вогонь виник на п"ятому поверсі. Але найбільше постраждали сьомий і восьмий. Рятувальників викликали мешканці.

— У мене зник Інтернет. Відкрила двері в коридор, аби кабель перевірити. Звідти дим валить. Побачила полум"я. Викликала пожежників, швидку. Потім постукали сусіди. Взяли в мене відра, пожежу гасити. Я набирала їм воду, а хлопці заливали вогонь. За 10 хвилин на поверх піднялися двоє пожежників. Сказали, аби ми йшли на вулицю. Там я простояла до четвертої ранку, — каже "ГПУ" Оксана Горохова, 21 рік, мешканка восьмого поверху.

У двір вийшли самостійно понад 40 осіб. Деяких мешканців верхніх поверхів евакуйовували пожежними драбинами.

— Проснувся від диму. Його було стільки, що нічого не видно за півметра. Спершу хотів прориватися із дев"ятимісячною донькою та дружиною на двір сходами. Потім подумав, що можемо задихнутися. Вікон не відкривав. За 5 хвилин у вікно постукав пожежник. Я віддав йому доньку. Він спустився з нею, а ми з дружиною злізли слідом, — згадує 31-річний Михайло, мешканець восьмого поверху.

Пожежники приборкали вогонь за 20 хв. Він ушкодив двері 11 квартир. Найгарячіше було на восьмому поверсі. Там розплавилися кнопки дзвінків на дверях. Люди кажуть, пожежа сталася через недопалок.

Оксана Горохова говорить, що у під"їзді живе багато алкоголіків і наркоманів.

Зараз ви читаєте новину «На Чоколівці горіла багатоповерхівка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі