вівторок, 24 липня 2007 18:46

На Березняківській садять квіти

ПОЗАВЧОРА міський голова Леонід Черновецький вдруге відвідав вулицю Березняківську.

На дитмайданчику, який звели 2 липня, чекало близько сотні киян. Серед них — мешканці вулиці, активісти Блоку Черновецького з партійною символікою, працівники Дніпровського районного Зеленбуду. Був заступник мера Денис Басс. Не приїхав голова Дніпровської адміністрації Олександр Сотников. Його прес-секретар повідомила "ГПУ": шефа ніхто не запрошував, та й у нього багато справ.

Юрба кинулася до чорного "майбаха" вітати мера. Той обійшов дитмайданчик. Мер задоволено усміхався, тримаючи піджак за плечима.

— Ми зробимо ще краще, побудуємо для вас маленький павільйон, — пообіцяв Черновецький. — Тепер, голосуючи на виборах, думайте, за кого, а то виберете бандитів. Найголовніше — ми відмінили попереднє рішення Київради. Тепер тут зелена зона. До речі, вам передали це рішення? — звернувся він до присутніх. — Повісьте у себе над ліжком, хай висить.

Біля тротуарів працівники Зеленбуду насадили квітів. Одну клумбу оформили минулого тижня, другу завершили позавчора.

— Ця територія запланована під реконструкцію, тут буде скверик, — каже директор комунального підприємства з утримання зелених насаджень Дніпровського району Олена Сірош.

У ніч з 27 на 28 червня на Березняківській, 12 розпалилася бійка. Місцеві протестували проти будівництва висотки в сквері. Їм протистояли невідомі люди з молотами й палицями. Постраждали 13 киян.

Зараз ви читаєте новину «На Березняківській садять квіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі