вівторок, 26 травня 2020 14:22

На багатолюдній столичній вулиці спалахнув легковик

На багатолюдній столичній вулиці спалахнув легковик
Біля НСК "Олімпійський" спалахнув легковик. Фото: скрин із відео

У центральній частині Києва, поруч із Національним спортивним комплексом "Олімпіський", удень 26 травня спалахнув легковик.

Відео очевидці пожежі опублікували в групі Київ Оперативний.

"Щойно поблизу із Олімпійським спалахнув автомобіль ЗАЗ "Таврія". Полум'я майже одразу повністю охопило автівку. Як видно, ніхто з водіїв навіть не зупинився, щоб запропонувати допомогу. Інформацію про потерпілих та причини пожежі встановлюють", - йдеться в повідомленні.

Пожежа сталася близько 13-ї год. До гасіння залучили вогнеборців, однак врятувати транспортний засіб не вдалося - він згорів дощенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моє улюблене авто - "Таврія" - турецький музикант не розлучається із українським ЗАЗом

У кожному авто, що проїжджало повз палаючий легковик, мав би бути вогнегасник. Однак цього разу кияни проявили дивовижну одностайність: замість зупинитися та приборкати полум'я, водії намагалися якнайдалі об'їхати охоплену вогнем "Таврію".

25 травня ввечері в столичній Олександрівській лікарні сталася пожежа. У цій лікарні приймають хворих на коронавірус. Повідомлення про пожежу в лікарні надійшло о 18:28.

Головна лікарка Олександрівської лікарні Людмила Антоненко стверджує, що фахівці визначили, що причиною пожежі в закладі було умисне підпалення.

Зараз ви читаєте новину «На багатолюдній столичній вулиці спалахнув легковик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі