вівторок, 12 лютого 2008 07:10

Музей воскових фігур закрився

Кияни і приїжджі не зможуть більше потиснути руку восковому президентові або сфотографуватися біля улюбленого актора за 20 грн. Музей воскових фігур, який був розташований на вул. Пушкінській, 11, закрився. Причиною стало підвищення орендної плати, каже його директор Олексій Сажина, 40 років.

— Три роки ми орендували зали в однієї з приватних фірм на Пушкінській. Договір закінчився 1 лютого. Тепер шукаємо нові, площею 250 квадратних метрів у центрі. Музей не може платити оренду за ринковими цінами, тому шукаємо прийнятне для нас державне приміщення. Але, як я зрозумів, ми нікому не потрібні, — зауважує Сажина.

У Музеї воскових фігур налічувалося 65 експонатів. Щодня на них приходило дивитися не менш як сто осіб, переконує директор.

Усі воскові двійники зберігатимуться на складі, доки керівництво не знайде нового приміщення. До 2004 року фігури виставляли в Національному музеї літератури України на вул. Б. Хмельницького, 11.

Зараз ви читаєте новину «Музей воскових фігур закрився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі