вівторок, 22 липня 2008 07:01

Московський зупинився через "Альпініста"

У суботу ввечері зйомки кінофільму "Альпініст" спричинили кілометровий автомобільний затор на Московському мості.

Епізод розпочали знімати о 19.00, роботи тривали до сьомої ранку неділі. Автовишка та кілька машин інспекторів ДАІ перегородили дві смуги. Стріла піднімала операторів та акторів на бетонний пілон Московського. Окрім кіношників, працювали міліціонери та рятувальники міськдержадміністрації. Вони забезпечували порядок на знімальному майданчику.

Ускладнення почалися на частині мосту, що пролягає із Троєщини на правобережжя. О восьмій-дев"ятій вечора утворилася тянучка. О 23.00 хвіст автозатора сягав гіпермаркету "О"КЕЙ".

Того вечора 33-річний Андрій Дубецький віз матір автівкою на залізничний вокзал. Каже, на потяг ледве встигли. Якби виїхали з дому на 10 хв. пізніше, то запізнилися б:

— Усе безвідповідально. Жодних оголошень про очікуване ускладнення руху транспорту на Московському та його причини ніхто не робив. Ані комунальні дорожні служби, ані ДАІ, — розповідає Андрій.

Зі слів охоронців мосту, знімальні роботи тривали три дні — у вівторок, п"ятницю та суботу. Розпочинали працювати ввечері, а завершували вранці.

Фільм "Альпініст" спільно знімають російський телеканал "РТР Планета" і столичний "5 канал". Режисер — Олександр Кірієнко, головну роль виконує російський актор 28-річний Андрій Чадов. Кірієнко називає картину молодіжною мелодрамою з елементами екшену. Раніше епізоди до "Альпініста" знімали в горах Криму та на кількох міських висотках. У стрічці йдеться про чоловіка, який працював промисловим альпіністом і ходив у гори.

Зараз ви читаєте новину «Московський зупинився через "Альпініста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі