пʼятниця, 02 листопада 2007 07:12

Московська площа "стояла" три години

Минулої середи увечері на Московській площі утворився великий затор.

"Стояли" також Велика Васильківська, Боженка, площа Либідська, проспекти 40-річчя Жовтня, Науки та Червонозоряний, бульв. Дружби народів і Залізничне шосе. Машини не рухалися понад 3 год.

— Такого тут не було місяців зо два, — розповідає киянка Анастасія Марчук, 37 років. Жінка намагається перейти дорогу на пішохідному переході, але жодна машина її не пропускає. — Домовилися з друзями святкувати Хелловін, але навряд чи встигну. Хоча спеціально виїхала раніше.

— На Московській площі не розминулися позашляховик і пасажирський автобус. Це сталося посеред перехрестя, — кажуть у прес-службі ДАІ Києва. — Але затор виник не лише через цю аварію. Водії там постійно підрізають одне одного. Очевидно, хтось когось не пропустив. Крім того, дороги звузили через будівництво метро. Тому й утворилася пробка.

Пасажирка позашляховика голосно лаялася з водієм автобуса N220. Вони сперечалися, хто саме порушив правила. Водій позашляховика сидів у машині, палив цигарку за цигаркою. Світлофори не працювали.

Машини, які рухалися до Либідської, зайняли зустрічну смугу. Тому авто, які прямували у бік Голосіївської площі, не могли проїхати. Водії лаялися, сигналили. На Деміївці панував хаос.

Сісти в маршрутки в напрямку житлового масиву Теремки можна було лише на зупинці вул. Батюка, що поблизу бібліотеки ім. Вернадського, або на Голосіївській площі. Тролейбуси зовсім не їздили.

Зараз ви читаєте новину «Московська площа "стояла" три години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі