субота, 09 лютого 2008 07:08

Морозиво в дитячому кафе коштує 25 гривень

Минулої суботи 34-річний Юрій із дружиною та двома дітьми пішли на виставу "Сембо" до дитячого лялькового театру на Європейській площі по вул. Грушевського, 1а.

— За квитки заплатив 80 грн — по 20 за один. Після вистави хотів відвести дітей у кафе "Чиполіно", що на першому поверсі театру. Малі давно туди просилися, — розповідає Юрій.

Та в кафе родина була недовго.

— Коли глянув у дитяче меню, відразу вийшли. Не маю змоги заплатити за склянку компоту 10 гривень, а за 200-грамову порцію манної каші 12 гривень. Не розумію, звідки вони беруть такі ціни! У центрі все дорого. Але це ж дитяче кафе, — обурюється чоловік.

Окрім того, Юрій говорить, що 150-грамова порція морквяного салату коштує 22 грн. За 200-грамову порцію млинців із сиром просять 35 грн, а за 100-грамову риб"ячу котлетку 39. Найдешевша 150-грамова порція морозива — 25 грн.

7-річному Сашкові та Дмитрику, 3 роки, було важко пояснити, чому довелося піти з кафе. Святковий настрій у них зник.

Юрій каже: ще кілька років тому в центрі міста було кілька дитячих кафе. Нині під цей статус підпадає хіба що "МакДональдз".

Зараз ви читаєте новину «Морозиво в дитячому кафе коштує 25 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі