четвер, 04 жовтня 2007 07:07

Мітингарі засмітили Набережну

20 величезних пакетів сміття зібрали протягом усього вівторка подільські двірники з Набережної неподалік Річкового вокзалу.

Половина пакетів забита пустими пляшками з-під горілки й пива. Окрім того, сміттєві баки на Набережній переповнені, а тротуар навколо них — увесь закиданий.

Напередодні, у понеділок, біля Річкового вокзалу цілий день стояли близько півсотні автобусів із демонстрантами. Партія регіонів привезла їх до Києва для участі в мітингу на майдані Незалежності.

Після приїзду до столиці демонстрантів поділили на групи й перерахували. Потім вони рушили в бік Майдану. Увечері після мітингу "регіонали" повернулися до автобусів на Набережній.

— Тільки-но вернулися до автобусів, одразу почали тут пиячити, — розповідає Тетяна, прибиральниця на Річковому вокзалі. — Один одного вітали з перемогою. Під ноги кидали все — пляшки, залишки закуски, пакети, насіння, недопалки. Увесь тротуар вкрили сміттям — від Річкового вокзалу і аж до ресторану "Мандарин". Після них тут залишилася велика сміттєва дорога.

— Це просто жах, — обурюється Галина Лисенко, директор торгового павільйону "Славутич". — Навіщо кидати під ноги — невже не видно, що на кожному метрі стоять смітники? Двірники півдня метуть, а сміття не меншає.

Зараз ви читаєте новину «Мітингарі засмітили Набережну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі