середа, 25 листопада 2020 11:03

Мітинг під посольством США: стало відомо, скільки ОПЗЖ заплатила "активістам"
4

Учора, 24 листопада, під посольством США в Києві відбувся мітинг, організований проросійською партією ОПЗЖ. "Мітингарів", яких за даними поліції було близько 1,5 тис., набирали через соціальні мережі.

Скріншот відповідних оголошень поширили у Twitter. Охочих взяти участь в "акції протесту" запрошували із погодинною оплатою 60 грн, пише Obozrevatel.

Фото: Twitter "Вільна Україна" (Оbozrevatel)

Ще кілька днів тому набрані за такими ж оголошеннями в соцмережах виступали "за ідеали Майдану". Проплачені акції у п'ятницю, 20 листопада, тривали близько 4 год. За них давали від 250 до 400 грн.

Акція на вул. Сікорського тривала з 11:00 до 13:00. Для забезпечення порядку до будівлі американського посольства стягнули спецтехніку та залучили велику кількість правоохоронців. Зокрема поліцейських, нацгвардійців та поліцію діалогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посольство США в Києві оточили силовики та спецтехніка

На акції біля посольства США представники ОПЗЖ тягали на мотузці дівчину, одягнуту у вишиванку і вінок. Мотузку прив'язали до шиї. Дівчина падала на коліна, трималася за шию.

Зараз ви читаєте новину «Мітинг під посольством США: стало відомо, скільки ОПЗЖ заплатила "активістам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі