пʼятниця, 26 лютого 2021 18:48

"Міст Кличка" знову пішов тріщинами
5

На пішохідно-велосипедному мосту в Києві виявили чергове пошкодження скла.

Про це у Facebook повідомив член громадської ради КМДА Сергій Бригадир.

Фото: Сергій Бригадир

За його словами, "кияни не в змозі відрізнити просто брудне і мутне скло від тріснутого, і стають на нього". Це може завершитися трагічно.

"Чергова аварія "Селфі-мосту" Кличка стала настільки рутинною, що секцію тріснутого скла вже навіть не огороджують і не охороняють. Спілкувався з хлопцями, які нібито мають відповідати за правопорядок на мосту, стосовно цієї проблеми. Вони кажуть, що приїздили комунальники й ставили "лєнточку", але відпочивальники її зривають і вони не можуть дати ради цій проблемі", – написав Бригадир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я кожен ранок молюсь" - Кличко про аварійні мости столиці

Міст відкрили 25 травня 2019 року. Його побудовано з бетону і скла. Довжина становить майже 212 м. Вартість мосту - 275 млн грн.

Уже наступного дня на оглядовому майданчику нового пішохідно-велосипедного моста тріснуло скло. 27 травня його замінили.

11 липня кияни зафіксували тріщину на пішохідному мості – пошкодження побачили на так званій материковій частині мосту, яка прилягає до ґрунту. Також містяни помітили, що послабшали сталеві канати, які є складовою частиною бортів мосту.

Зараз ви читаєте новину «"Міст Кличка" знову пішов тріщинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі