пʼятниця, 30 листопада 2007 07:04

Міські годинникарі святкували 10-річчя

Учора єдиний в Україні Київський годинниковий завод відзначив 10-річчя. Він розташований на вул. Верхній Вал, що на Подолі.

Святкування пройшло у театрі ім. Франка. Присутніх розважали виставою "Пігмаліон". Головні ролі виконували Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв і Наталя Сумська.

— До ювілею завод готує нову колекцію годинників. Деталі керівництво поки що не розголошує, думають над назвою. Можу сказати, це будуть звичайні годинники середньої ціни. Зараз завод виконує корпоративне замовлення, отримане від БЮТу. Скоро на руках у депутатів цього блоку з"явиться годинник нашого виробництва, — розповідає "ГПУ" прес-секретар заводу Михайло Рябінчук, 21 рік.

За його словами, годинники столичного заводу під брендом "KLEYNOD" мають Юлія Тимошенко, Леонід Кравчук, Микола Томенко, Йосип Вінський, Руслана Лижичко. Найдешевші годинники заводу коштують від 500 до 1500 грн. Середньої вартості — близько 2 тис. грн. Найдорожчий годинник обійдеться у 18 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Міські годинникарі святкували 10-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі