пʼятниця, 28 вересня 2007 07:03

Місцеві приписали Кінаху "Анатоль-маркет"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Фасад майбутнього супермаркету ”Анатоль” вирізнятиметься серед інших масивними скляними шибами
Фасад майбутнього супермаркету ”Анатоль” вирізнятиметься серед інших масивними скляними шибами

"А ви що, не знаєте? Це ж новий магазин, який собі відкриває Анатолій Кінах! — стверджує Тетяна, жителька вул. Гарматної. — Дивіться, назва ж — сходиться!

Жінка показує при цьому на білу вивіску, де блакитними літерами виведена назва майбутнього супермаркету — "Анатоль-маркет". Поруч із назвою намальовано п"ять золотих зірочок.

Будівельні роботи в новому супермаркеті на просп. Перемоги, 60, що на  Шулявці, тривають до пізнього вечора. У колишньому приміщенні універмагу "Жовтневий" одночасно працюють кілька десятків робітників. Вони шліфують стіни та викладають підлогу керамічною плиткою. Новий супермаркет планують відкрити в перших числах жовтня.

Більшість жителів навколишніх будинків на просп. Перемоги чомусь упевнені, що новий магазин належить міністрові економіки Анатолієві Кінаху, 53 роки.

— Чесно кажучи, мені вже набридли такі запитання від місцевих. Тільки-но почепили вивіску, як люди одразу ж заговорили, що це Кінах собі відкрив супермаркет. Наш магазин не належить ані Кінаху, ані Анатолю Франсу, — сміється, розмовляючи з кореспондентом "ГПУ", Ігор Іванов, 30 років, власник супермаркету "Анатоль". — Це власність приватного підприємства "Данілов і Ко". Однакові назва магазину та ім"я політика — випадковість, — запевняє бізнесмен.

Ігор Іванов — колишній міліціонер. Говорить, що його магазин не має стосунку до жодного з вітчизняних політиків.

— Багато бізнесменів звертаються до астрологів, аби ті підібрали сприятливу назву для перукарні, магазину. Ми також назву самі не вигадували, — каже Ігор Іванов. — Новий супермаркет буде двоповерховим. На першому продаватимуть продукти, на другому розміститься перукарня, ювелірні вироби, одяг і подарунки. Директор каже, що ціни в "Анатолі" "будуть нижчими, аніж у "Великій Кишені". Загальна площа нового маркету на просп. Перемоги — 2 тис. кв. м.

Місцеві жителі переконані, що у жовтні Анатолій Кінах особисто приїде відкривати новий магазин.

Перший маркет "Анатоль" вже півроку працює на вул. Лагерній, 46/48а неподалік від станції метро Берестейська. Він утричі менший за розмірами, ніж на просп. Перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Місцеві приписали Кінаху "Анатоль-маркет"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі