вівторок, 07 серпня 2007 07:03

Міліція звинувачує депутата Шкіряка в нападі на інваліда

МИНУЛОГО ТИЖНЯ адвокат депутата-"нашоукраїнця" Київради Зоряна Шкіряка заявив про побиття свого підзахисного.

За словами адвоката Василя Мірошниченка, кілька невідомих напали на Шкіряка на Оболоні, коли він виходив із ресторану після ділової зустрічі. Нападники самі провокували бійку, ображали Шкіряка як політика, розмахували при цьому фальшивими посвідченнями працівників прокуратури та депутатів Київради, розповів адвокат. Під час бійки Зорянові Шкіряку сильно пошкодили обличчя. Йому наклали 20 швів. "Нашоукраїнець" наполягав, що напад має політичне підґрунтя.

— Мені зараз важко сказати, хто й для чого це зробив, але я абсолютно переконаний, що все це робилося на замовлення й було заздалегідь сплановано. За мною стежили протягом певного часу й нещодавно понівечили мою машину, — заявив Шкіряк.

Але 4 серпня Головне управління МВС у Києві поширило заяву, де йдеться, що бійку спричинив Зорян Шкіряк. Він був у нетверезому стані, голосно увімкнув музику у власному авто. Потім збив із ніг інваліда, який поскаржився на голосну музику. У відповідь друг потерпілого вдарив депутата в обличчя, сказано в повідомленні.

Адвокат депутата Василь Мірошниченко запевнив днями, що не дасть списати справу на випадкову розбірку підпилих випадкових перехожих. Він сказав, що у справі є "достатньо свідків".

Бійка сталася в ніч із середи на четвер поблизу ресторану "Лімпопо" (вулиця Героїв Сталінграда, 3, Оболонь) о 00.40.

Зараз ви читаєте новину «Міліція звинувачує депутата Шкіряка в нападі на інваліда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі