субота, 08 грудня 2007 07:12

Міліція охороняє горіх від роззяв

— Вот, смотри на это. Вчера здесь приземлилась тарелка инопланетян. А сейчас милиция охраняет, чтобы она никуда не делась, — серйозно розповідає один школяр іншому.

Хлопці роздивляються запакований у чорну плівку й обмотаний скотчем продовгуватий предмет. Заввишки й у діаметрі він — 1,5 м. Стоїть біля бювету в парку ім. Шевченка, що навпроти університету.

Інтерес перехожих підігріває провокативна яскрава стрічка. На ній напис: "Не перетинати! Спецвідділ Українського інституту паранормальних явищ Міжнародної Асоціації ПНЯ". Є видрукуване обличчя прибульця. Майже таке, як у серіалі "Секретні матеріали". По обіді в середу "ГПУ" побачила тут трьох міліціонерів із Шевченківського райвідділу.

— Це знову опозиція щось придумала, — заявляє літня жінка. — Два дні тому на Хрещатику крутили фільм про мера — "Земля в иллюминаторе". І зараз щось хочуть учворити. А ви їм не даєте, й людям забороняєте дивитися правду, — жінка махає рукою і йде геть.

Міліція сміється.

— Це одна фірма влаштувала такий прикол. Люди ходять, сердяться. Аж смішно, — пояснює "ГПУ" один із міліціонерів. — Насправді ж зніматимуть рекламу шоколадного батончика. Під плівкою — щось схоже на горіх. Міліцію попросив його охороняти директор парку. Люди ж є всякі — можуть нашкодити. А замовникам ще ролик знімати.

— Горіх перебуватиме на нашій території до 13 грудня, — повідомляє "ГПУ" Микола Рибак, директор парку ім. Шевченка.

Зараз ви читаєте новину «Міліція охороняє горіх від роззяв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі