пʼятниця, 14 листопада 2008 08:58

Метро в Києві працює у звичайному режимі

Київський метрополітен 14 листопада працюватиме у звичайному режимі.

Про це повідомляють у прес-службі КП "Київський метрополітен" у зв"язку із озвученими раніше погрозами профспілок про можливе проведення 14 листопада акції протесту, що полягатиме у зупинці роботи пасажирського громадського транспорту міста.

Відповідна заява оприлюднена на офіційному сайті метрополітену.

Метрополітен також повідомляє, що у Кабінеті міністрів триває засідання урядової комісії під головуванням заступника міністра економіки Віктора Пантелеєнка, створеної для вивчення економічної обґрунтованості підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті.

У засіданні беруть участь начальник "Київського метрополітену" Петро Мірошников та головний економіст "Київського метрополітену" Людмила Шаблій.

За інформацією підземки, "між сторонами намітився діалог, що триватиме до повного завершення роботи спеціальної робочої групи".

Як повідомлялося, профспілки працівників комунального транспорту Києва не виключили можливість зупинки всього рухомого складу в п`ятницю, 14 листопада, на знак протесту проти втручання Кабінету міністрів у рішення міських властей з метою скасувати підвищення тарифів.

З 4 листопада вартість поїздки у київському метро зросла з 50 копійок до 2 гривень; у наземному транспорті до 1,5 грн., якщо квиток купувати у кіоску на зупинці і 2 грн. при купівлі у кондуктора в транспорті, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Метро в Києві працює у звичайному режимі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі