четвер, 23 жовтня 2008 20:21

Метро стояло 10 хвилин

— Алексей Федорович, метро остановилось, я опаздываю! Когда буду, пока не знаю, — розмовляє в метро по мобільнику чоловік у коричневій шкірянці.

У четвер на 10 хв. зупинилися потяги на Святошинсько-Броварській лінії метро.

Потяг, у якому їхав кореспондент "ГПУ", зупинився між станціями Чернігівська й Дарниця о 9.01 ранку. За 2 хв машиніст пояснив через гучномовці, що поїзд зупинився через технічні неполадки на лінії. Люди нервували, багато хто не міг витягти мобільних із кишень — так щільно стояли пасажири у вагоні. Потім усі почали телефонувати на роботу й попереджувати керівництво, що затримуються.

Поїзд простояв ще 8 хв. Потім доїхав до Дарниці. Перон там був забитий пасажирами. Коли люди почали проштовхуватися у вагон, виникла тиснява. На станції метро Лівобережна вже ніхто не зміг зайти.

— О 8.57 потяг із пасажирами виїхав від станції метро Нивки в бік центру. Прилади показали машиністові, що потяг технічно несправний. Він доїхав до станції Берестейська, там усіх людей висадили. Поїзд зняли з лінії і направили в депо. Там спеціалісти визначатимуть причину поломки, — розповідає "ГПУ" Надія Шумак, речник столичного метрополітену.

Рух відновили о 9.08.

Зараз ви читаєте новину «Метро стояло 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі