четвер, 08 листопада 2018 20:29

Метро на Троєщину: китайці одобрили обґрунтування проекту будівництва

Метро на Троєщину: китайці одобрили обґрунтування проекту будівництва
Китайська компанія буде будувати гілку метро. Фото: УН

Київ отримав від китайської компанії China Railway International Group підтвердження про про завершення попереднього техніко-економічного обґрунтування проекту будівництва 4-ї лінії метрополітену.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Дмитро Давтян, повідомляється на офіційному порталі Києва.

Також КМДА отримало від керівництва компанії власне техніко-економічне обґрунтування, яке представлять у столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки столичне метро заробляє за рік

"Рух в напрямку метро - сьогодні разом з представниками української делегації зустрівся з керівництвом China Railway International Group. Від голови правління компанії отримав офіційного листа, яким офіційно підтверджено завершення попереднього техніко-економічного обгрунтування (ТЕО) проекту будівництва 4-ї гілки метро. Крім того , під час зустрічі передали і, власне, пре-ТЕО. Цим кроком обидві сторони - Київ і Китай - офіційно підкреслюють намір зробити мрію про четвертій гілці метро реальністю", - заявив Давтян.

Четверту гілку київського метро до Троєщини будуватиме китайська компанія China Pacific Construction Group. Будівельні роботи почнуть після добудови Подільсько-Воскресенського мосту. Їхню вартість оцінюють у 2 млрд доларів.

Зараз ви читаєте новину «Метро на Троєщину: китайці одобрили обґрунтування проекту будівництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі