середа, 16 квітня 2008 07:04

Мешканці ДВРЗ віддадуть голоси за відремонтовані ліфти

"У зв"язку з тим, що украдено деталі, ліфт буде виключений", — таке оголошення побачили три місяці тому мешканці буд. N1а по вул. Літинській (ДВРЗ). Із 25 грудня ліфти у трьох під"їздах будинку не працюють.

— Якщо деталі вкрадені, то як ліфт міг працювати ще тиждень після того, як почепили записку, — обурюється мешканка Оксана Тріфонова, 37 років. Жінка перенесла чотири операції на ногах, їй важко підійматися на п"ятий поверх. — Мій чоловік узнав, що акти про закриття ліфтів на ремонти "Отіс" склала минулої п"ятниці. Тобто офіційно ліфт у нас не працює всього кілька тижнів.

Мешканці переконують, що за житлово-комунальні послуги платять справно.

— У ЖЕКу N415 сказали: на ремонт немає грошей. Дніпровська райрада відповідає, що виділила ЖЕКу на ремонтні роботи 100 тисяч гривень. Комунальники отримали ці кошти. Я особисто телефонував до служби 051 разів десять. Обіцяють уже четвертий місяць запустити ліфти, та нічого не роблять, — скаржиться "ГПУ" Василь Дмитренко, 76 років.

Віка Кательницька, 26 років, живе на 8-му поверсі. Щодня по кілька разів носить сходами під"їзду візочок із дворічною дитиною.

— А що робити? Коли поспішаю, то ношу разом із дитиною. А як не дуже, то спершу спускаю коляску, а потім піднімаюся за сином, — каже жінка.

67-річна Валентина Суржанська виходить із дому дуже рідко. Жінка — інвалід зору, живе на 9-му поверсі. Спуститися сходами не може без сторонньої допомоги.

За словами мешканців, сервісні служби і навіть карета "швидкої" приїжджають до них неохоче.

— У моєї сусідки Ольги Аблаватської, котра мешкає на 9-му поверсі, минулого тижня стався гіпертонічний криз. Приїхала "швидка". Дізналися по домофону, що ліфт не працює. Підніматися не стали. Передзвонили районному лікарю, наказали, аби він під"їхав і зробив укол, — розповідає Любов Кравченко.

— Чув, що деякі кандидати вже гречку й цукор роздають, а інші обіцяють гроші. Я віддам свій голос лише за відремонтований ліфт. Так зробить більшість жителів, — упевнений Володимир Іванов, 62 роки. — У мене 70-річна жінка й 95-річна теща з квартири майже не виходять. Хіба це нормально?

Зараз ви читаєте новину «Мешканці ДВРЗ віддадуть голоси за відремонтовані ліфти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі