неділя, 12 листопада 2017 13:47

Мерія понавиписувала штрафів під час перевірки столичних маршруток

Мерія понавиписувала штрафів під час перевірки столичних маршруток
КМДА розпочала позапланові перевірки столичних маршруток. Фото: fakty.ictv.ua

КМДА розпочала позапланові перевірки столичних маршруток.

За два дні перевірили маршрутні таксі № 464, 459, 474, 497-К, 450, 437, 408, 201, 200-К, 198 та 194. Про це повідомляють у прес-службі КМДА.

Під час перевірки оштрафували нелегального перевізника на маршруті № 501. Цей маршрут закрили наказом Департаменту. У маршрутному таксі № 201 технічне завдання не відповідало заявленому в конкурсі. На маршруті № 459 кількість транспортних засобів не відповідала договору.

На усіх порушників склали акти. Крім того, такі порушення можуть стати підставою для розірвання договору з перевізниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд заарештував водія маршрутки, який збив на пішоході літню пару

"Наша принципова позиція – замінити маршрутки комфортним та сучасним громадським транспортом. Для цього ми оновлюємо рухомий склад: закуповуємо автобуси, тролейбуси та трамваї високої місткості", - каже директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов.

Позапланові перевірки перевізників триватимуть ще 2 тижні. Якщо виявлять порушення дотримання ліцензійних умов, перевізнику можуть анулювати ліцензії на право здійснення пасажирських перевезень.

У Києві 4 листопада 2017 року на вул. Героїв Дніпра біля зупинки громадського транспорту сталася аварія за участю маршрутки №464. Загинули двоє людей - 65-річний полковник СБУ Валерій Корнієнко та його дружина, 64 роки. Ще одну жінку госпіталізували. Після пригоди мер Києва Віталій Кличко наказав перевірити усі маршрутні таксі у місті.

Зараз ви читаєте новину «Мерія понавиписувала штрафів під час перевірки столичних маршруток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі