четвер, 06 серпня 2020 15:59

Mercedes перетворили на нарколабораторію
6

Патрулюючи Святошинський район столиці, поліціянти звернули увагу на автомобіль Mercedes-Benz Vito, припаркований із порушеннями ПДР.

Під час огляду автівки правоохоронці виявили різні предмети та речовини, повідомила патрульна поліція Києва.

Столичні патрульні виявили заборонені речовини у салоні авто
Фото: Патрульна поліція Києва

"Водій поводився дивно, помітно нервував та весь час намагався пришвидшити завершення розмови, що викликало підозру в поліціянтів. Імовірно, причиною такої поведінки стали заборонені речовини в транспортному засобі. Під час поверхневої перевірки авто патрульні виявили різні місткості з речовинами, а також 3 скляні колби, гумові та скляні трубки, респіратори та захисні костюми", - йдеться в повідомленні.

Виявлені речовини мали специфічний запах та маркування. На місце події викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування обставин події та надання правової кваліфікації діям затриманих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нападник-ґвалтівник із поїзда міг бути під наркотиками

У Польщі службовці Сілезького відділення Прикордонної служби затримали групу торговців наркотиками. Серед підозрюваних - один українець та два поляки. Чоловікам від 40 до 48 років. Під час обшуків робочих місць підозрюваних правоохоронцям вдалося виявити кілька грамів амфетаміну, марихуани, гашишу і кілька таблеток MDMA.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes перетворили на нарколабораторію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі