середа, 12 вересня 2007 07:07

Мер вручив ордери родинам із трійнями

Позавчора мер Леонід Черновецький разом із заступником Іреною Кільчицькою зібрали в колонній залі 62 киян.

Усім вручили по великому поштовому конверту. Усередині лежав аркуш із запрошенням — прийти до районних управлінь обліку та розподілу житла, аби там отримати ордери на квартири. Нові квартири дадуть родинам, які мають трійню, та сім"ям, що стоять у черзі  понад 20 років.

Леонід Черновецький за 20 хвилин роздав конверти всім родинам із трійнятами. Після цього пішов. Решту запрошень вручала Кільчицька.

Киянка Тетяна Ревеко, 29 років, прийшла в мерію разом із мамою, чоловіком та трьома дівчатками. Жінка народила три роки тому, в п"ятому пологовому будинку. Там познайомилася з Оленою Андрощук та Оленою Варгою. У всіх були трійні. Оленам також дали по трикімнатній.

— Мінімум меблів. Стільці закидаємо на шафи, щоб малі мали де бігати, — каже Тетяна.

А родина Кажданів вийшла з мерії без обіцяної однокімнатної квартири. 87-річний Арон Санович Каждан стоїть у черзі 12 років. Чоловік мешкає на Оболоні у двокімнатній разом з онуком, невісткою та трьома правнуками.

— Підходили до Кільчицької, вона нас ніби уникає. Районне керівництво пояснило: житла не дадуть, бо ми не впустили журналістів з ТРК "Київ" до квартири. Тоді, в день зйомок, батько лікувався в госпіталі, — пояснює "ГПУ" 58-річний Олександр, син Арона Каждана.

Ірена Кільчицька каже, що ордери на квартири тепер даватимуть у мерії щомісяця.

Зараз ви читаєте новину «Мер вручив ордери родинам із трійнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі