вівторок, 14 серпня 2007 07:09

Мер просить звільнити трьох керівників

МИНУЛОГО ТИЖНЯ Леонід Черновецький повідомив на колегії КМДА, що попросив президента звільнити керівників трьох районів міста.

Йшлося про голову Подільського району (Євгена Романенка), Дніпровського (Олександра Сотникова) та Святошинського (Володимира Мазепу).

— Я не працюватиму з головами цих адміністрацій, бо вони систематично не виконують вимог, які висуває міськадміністрація, — пояснив мер. — Я їм створюватиму певні проблеми, але які не відображатимуться на населенні.

26 липня секретар Київради Олесь Довгий розкритикував голову Подільської райадміністрації Євгена Романенка за підвищення оренди для творчих спілок і майстерень на Андріївському узвозі.

Раніше Черновецький звертався до президента, аби той звільнив керівника Дніпровської райадміністрації Олександра Сотникова. На Хрещатику, 36, кажуть, що Сотников не дбає про господарство району і на нього найбільше скаржаться в муніципальний колл-центр. 1 серпня Шевченківський районний суд скасував рішення Дніпровської райради про обрання Сотникова її головою. Та керівник не йде з посади, працює й дотепер.

Євген Романенко був обраний від Блоку Леоніда Черновецького, Олександр Сотников — від "Нашої України", Володимир Мазепа — від Блоку Кличка.

Зараз ви читаєте новину «Мер просить звільнити трьох керівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі