четвер, 29 травня 2008 07:05

Мер подякував міліції за голоси

У вівторок, за день після виборів, міський голова Леонід Черновецький, 56 років, провів брифінг у холі Київради, що на Хрещатику, 36.

До зали мер увійшов усміхненим. Піджак тримав, закинувши на праве плече. Спілкування з журналістами розпочав із заяви. Мовляв, за ним стежили, хотіли арештувати.

— Каждый день во время выборов я просыпался и ждал, что меня арестуют. Все готовилось не совсем уравновешенным человеком, господином Луценко. Я все время находился под слежкой, телефон прослушивался. Почувствовал себя героем. У меня в машине есть такая не очень дорогостоящая техника, которая снимала все машины, которые за мной ездили, — розповідає Леонід Черновецький.

Додає, що випади Юрія Луценка проти нього завершилися тим, що за Черновецького проголосувала вся міська міліція. Завершуючи тему власної безпеки, міський голова пояснив, що має небагато охоронців. Щоправда, не уточнив, скількох. Потім він вказав на двох охоронців біля дверей і сказав: сподіватися на їхню ефективність у разі чогось — марно. Почувши таке, один охоронець винувато знизав плечима.

Мер пообіцяв закріпити за кожним із десяти районів столиці депутатів із фракції Блоку Леоніда Черновецького. Заявив, що не довіряє керівникам районів. Пообіцяв, що Олесь Довгий надалі працюватиме секретарем міськради.

— Я не предатель, у меня нет претензий к Олесю Довгому. Снять его не проблема, но я от него не откажусь, — запевнив Черновецький.

Міський голова сподівається, що його привітає з переобранням президент, "хоча б по телефону".

Підвівшись із крісла, щоб іти, Черновецький щось згадав.

— Да, надо еще сделать вот так, — каже він і піднімає вгору два пальці. Цей жест означає перемогу.

Зараз ви читаєте новину «Мер подякував міліції за голоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі