неділя, 01 квітня 2007 16:50

Медики відмовилися працювати в суботу

Медпрацівники з поліклініки на вул. Вербицького, що в Дарницькому районі, у п"ятницю отримали телефонограму з Головного управління охорони здоров"я. У повідомленні їх просили вийти на роботу в суботній вихідний.

Співробітники поліклініки вважають, що таким чином влада намагається завадити киянам взяти участь у мітингу опозиції на Майдані.

— Телефонограма була з особистим підписом Людмили Качурової, голови управління, — каже 30-річна медсестра з поліклініки, яка не захотіла представитися. — Але медики проігнорували наказ й не працювали в суботу. У всіх були свої плани на вихідні. Я купила квитки на поїзд ще тиждень тому.

У Головному управлінні охорони здоров"я запевнили, що на роботу викликали не всіх, а тільки головних та чергових лікарів.

— На ці вихідні місту потрібно було більше медиків, аніж завжди. Мало, що могло статися, у місті неспокійно, — пояснила "ГПУ" секретарка Людмили Качурової.

Зараз ви читаєте новину «Медики відмовилися працювати в суботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі