пʼятниця, 31 серпня 2007 07:13

Максим Сергієнко випав з 15-го поверху

22 СЕРПНЯ внаслідок нещасного випадку на будівництві загинув 16-річний Максим Сергієнко.

Хлопець випав із 15-го поверху житлової багатоповерхівки, яку зводять на розі просп. Григоренка й вул. Анни Ахматової (Позняки). Максим працював на будівництві підсобним робітником. У день трагедії на 15-му поверсі зводили опалубку. Підліток стояв на дерев"яній балці. Раптом він втратив рівновагу і впав. Загинув відразу.

Хлопець родом із села Гребінка на Полтавщині. Цього року закінчив перший курс Київського будівельного технікуму. Жив у гуртожитку на вул. Богданівській, 10 (Солом"янка).

— Дуже тихий був, нікуди не ходив, після навчання сидів у гуртожитку, вчився. До нього часто приходив рідний брат, теж будівельник. Він часто розпитував мене, як себе веде Максим, чи нема нарікань, — розповідає "ГПУ" Марина Зикіна, 45 років, наглядач гуртожитку.

Причини й обставини загибелі Максима зараз з"ясовує Державний комітет охорони праці. Спеціалістів цікавить, чому підрядне будівельне підприємство (ВАТ "Трест "КПШ-Б-2") допустило підлітка до висотних робіт. Замовник новобудови — холдингова компанія "Київміськбуд".

Зараз ви читаєте новину «Максим Сергієнко випав з 15-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі