понеділок, 14 жовтня 2013 11:28

Максим Луцький заснував "День Солом'янки"

В суботу, 12 жовтня, жителі та гості Солом'янського району м.Києва відсвяткували День Солом'янки. За ініціативи голови Солом'янської райдержадміністрації Максима Луцького свято відзначатиметься щорічно в другу суботу жовтня.

 

Солом'янському району виповнилося 12 років. З нагоди свята в парку "Відрадний" цілий день проходили масові заходи: ігри та майстер-класи для дітей, ярмарок продовольчих товарів, виступи творчих колективів Академії Внутрішніх справ України, Київського Національного університету будівництва та архітектури, Академії оборони України, Національного авіаційного університету та ін. Охочих пригощали безкоштовними млинцями. Дісталась порція й голові Солом'янської РДА Максиму Луцькому, який чесно відстояв за ними чергу.

Вітаючи жителів району, М.Луцький пообіцяв зробити все для того, щоб район процвітав та розвивався: "Багато що ми вже зробили: іде асфальтування доріг, санація труб, обладнання амбулаторії, вперше за 22 роки почалися роботи в Жулянах, в районі встановлено 14 дитячих та спортивних майданчиків. В приватному секторі на Совках і на Караваєвих дачах прокладається каналізація. Вперше за 30 років зроблений капремонт вулиць Волгоградської та Уманської, проводиться їх озеленіння, на Уманській впорядковується парк. З наступного тижня також починається реконструкція парку "Орлятко". Найближчим часом збираємось упорядкувати кінотеатр "Тампере", щоб замість торгівельного майданчика він став місцем, куди ходитимуть в кіно наші з вами діти".

Ввечері киян очікував концерт  естрадних зірок: на честь "Дня Солом'янки" виступили Наталя Бучинська, Олена Лукашова, Артур Боссо, квартет "Гетьман" та гурт "ТІК". Завершилось святкування яскравим феєрверком.

 

Зараз ви читаєте новину «Максим Луцький заснував "День Солом'янки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі