субота, 20 жовтня 2007 07:12

Луценка та Черновецького перевірять на наркозалежність

У середу ввечері лідер блоку "Наша Україна—Народна самооборона" Юрій Луценко у прямому ефірі телекомпанії "5-й канал" погодився на привселюдний тест на вживання наркотиків і спиртного. Перед тим заступник міського голови Києва Ірена Кільчицька звинуватила Юрія Віталійовича в пияцтві.

— Я не медик, але останній рік курую медицину, тому скажу: в пана Луценка такі очі, ніби він узагалі не просихає, — заявила Кільчицька.

Юрій Луценко підтвердив готовність здати аналіз крові — але разом із Леонідом Черновецьким. Міський голова нібито погодився.

— Мер пройде тест, якщо Луценка перевірять на вміст алкоголю в крові та на детекторі брехні стосовно корупційних дій під час транспортування наркотиків, — розповів Юрій Хавіч, прес-секретар Київради.

Здоров"ям Черновецького перейнялася й лідерка БЮТу в Київраді Тетяна Меліхова.

— Леонід Михайлович таки хворий, — каже вона "ГПУ". — За останні півроку він не провів жодної сесії. Мабуть, йому дійсно важко, треба звернутися до медиків.

Зараз ви читаєте новину «Луценка та Черновецького перевірять на наркозалежність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі