вівторок, 24 липня 2007 18:49

Ліна Соколова зірвалася з вікна

Минуло сорок днів, як померла Ліна Соколова, 46 років. Жінка зірвалася з дев"ятого поверху й розбилася.

Ліна жила в цивільному шлюбі з Василем. Останніми роками почала пити. Чоловік намагався її втримати від чарки, час од часу закривав у квартирі. У день смерті Ліну знайшли під лавкою біля під"їзду. Василь майже заніс дружину додому, купив їй пляшку пива, цигарки й зачинив. Жінка зібрала в помешканні всі простирадла, зв"язала їх, одягнула гумові рукавички й почала вилазити. Їй вдалося спуститися до рівня сьомого поверху, а потім простирадла раптово розв"язалися. Жінка впала у садок перед вікнами. Трагедія сталася по обіді, на очах у дітей, які гралися у дворі.

Покійна була юристом за фахом. Останній рік ніде не працювала. У неї двоє дорослих дітей — син і донька. Син живе в Аргентині.

— Чоловік її бив і знущався. А Ліна мала слабкий характер. Вона дуже любила тварин, не могла пройти повз жебраків. Усіх захищала, а її ніхто не зміг уберегти, — розповідає Вадим, брат покійної.

Ліну Соколову поховали на Лісовому кладовищі.

Зараз ви читаєте новину «Ліна Соколова зірвалася з вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі