понеділок, 04 серпня 2008 18:07

Лікарю пологового будинку спалили машину

Легковик "Ланос Шевроле" згорів у четвер у дворі пологового будинку N7 на вул. Предславинській у центрі міста. Причини поки що невідомі. Власник автівки працює лікарем цього медичного закладу.

Машина загорілася о 21.54. Це бачили кілька жінок із вікон палат.

— Зайнялися задні колеса, сильно диміли. Ми закрили вікна, відійшли. Боялися, що вибухне і нас травмує уламками чи склом, — каже "ГПУ" 30-річна Марина.

Працівники пологового спробували загасити пожежу вогнегасниками, але полум"я проникло в салон. Викликали пожежників. Вони впоралися з вогнем за 20 хв.

— Повністю згоріла. Мотор розплавився, диски потекли, вигорів салон із багажником. Навєрно, хтось підпалив. Такого біля роддому ще не було, — каже "ГПУ" Сергій Зубович, 52 роки, водій пологового.

Асфальт навколо місця пожежі почорнів. За три кроки лежить наполовину згоріле колесо. Смердить горілим. Керівництво пологового будинку говорити про інцидент не хоче.

— Нічого надзвичайного. Машина належала працівнику нашого закладу, називати його не будемо, — каже Петро Бондаренко, головний лікар пологового будинку N7.

Мешканці Печерська обговорювали дві версії пожежі: "ланос" підпалив маніяк-палій або ж хтось помстився лікарю за невдалі пологи. У пологовому другу версію відхиляють, кажуть, лікар є справжнім професіоналом. Машину вивезли евакуатором у п"ятницю зранку.

— Можливо, спалили. А може, сама загорілася, через замикання в електропроводці. Причину знатимемо за 10 днів, — каже "ГПУ" Наталя Бистра, прес-секретар міського управління з надзвичайних ситуацій.

За півроку згоріли 35 машин

Зі слів начальника міської міліції 44-річного Віталія Яреми, за півроку в столиці згоріли 32 машини. Міліція опрацьовує версію, що в місті діє месник-палій. Можливо, він є психічно хворою людиною, вважає Ярема.
Окрім випадку на вул. Предславинській, вихідними в місті згоріли ще дві автівки. Під час руху на площі Привокзальній вигорів джип, а на просп. Перемоги — старий "москвич".

Зараз ви читаєте новину «Лікарю пологового будинку спалили машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі