четвер, 14 червня 2007 07:08

Лікар і клерк пограбували дитсадок

12 червня о 6.00 двоє чоловіків розбили стільцем вікна дитсадка N20 на бульварі Дружби Народів. З будинку викрали  сумочку з грошима та мобільним, картину, чайник і плеєр.

Речі належали подружжю художників, які саме малюють для дитсадка картини й ночували у приміщенні.

— Ми почули дзвін битого скла та визирнули. Побігли за зловмисниками. Одну з картин мого чоловіка забрали, — пригадує 31-річна Наталя. — Моя мама живе в будинку поряд і якраз вийшла шукати кота. Вона бачила підозрюваних.

На місце події приїхав наряд Печерського відділу державної служби охорони. За словами старшини міліції Юрія Ремпінського, 28-річні затримані Руслан та Павло були напідпитку й дуже хвилювалися.

— Один із них курив одну за одною цигарки, на руці мав свіжий поріз від скла. Одягнутий був у брудні спортивні штани та теніску. Інший ховав обличчя під блайзером та окулярами, — каже молодший інспектор ДСО.

Руслана затримали з чайником у руках.

— Та ми пиво на лавці пили! — твердили підозрювані. Проте пляшок на території дитсадка не знайшли. Потім чоловіки пояснювали, що почули крики й прийшли на допомогу.

Павло за фахом лікар-терапевт, Руслан раніше працював клерком. Однак кілька місяців чоловіки безробітні.

Зараз ви читаєте новину «Лікар і клерк пограбували дитсадок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі