пʼятниця, 20 червня 2008 07:09

Ліфти на Літинській та Райдужній досі не працюють

— Жодних ремонтних робіт не проводять. У колл-центрі мерії на наші дзвінки вже не реагують. Кажуть лише, що прийняли за весь час 400 дзвінків з цього питання. Зараз жарко, поки спущуся з дев"ятого поверху вниз, то можна одяг викручувати, — скаржиться "ГПУ" Ганна Бондаренко, 75 років, мешканка будинку N3б на вул. Райдужній у Дніпровському районі.

"ГПУ" писала про це два тижні тому. Тетяна Щербань, 52 роки, заступник голови Дніпровської райдержадміністрації, стверджувала, що мерія вже виділила гроші. І що 5 червня районна влада підпише угоду з фірмою "Отіс", а та відремонтує підйомники. Ліфти обіцяли запустити цього тижня. У першу чергу — в будинках N1а на вул. Літинській (масив ДВРЗ) і NN3а і 3б на Райдужній.

— Анатолій Голубченко підписав розпорядження, що всі ліфти в Дніпровському районі мають бути відремонтовані до 1 серпня. Працівників "Отісу" попросили в першу чергу ремонтувати й запускати саме ці ліфти. Вони обіцяють усе зробити до 1 липня, — розповідає "ГПУ" Тетяна Щербань у середу.

У будинках на Райдужній ліфти не працюють з 13 березня. У домі на вул. Літинській ліфт стоїть із 2007-го.

Зараз ви читаєте новину «Ліфти на Літинській та Райдужній досі не працюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі